CrossFit meer dan conditietraining

CrossFit PBF in Best > Blog > Geen categorie > CrossFit meer dan conditietraining
19 aug

CrossFit meer dan conditietraining

Niels aug 19, 2019 3 4029

CrossFit is meer dan alleen conditioneel stukgaan!

CrossFit is niet alleen eindeloos veel burpees, kettlebell swings en op je handen lopen! Een Crossfit-atleet moet allerlei sterke punten hebben. Explosiviteit voor sprints & sprongkracht en snelkracht voor squats, deadlifts & cleans. Daarom trainen we bij CrossFit PBF buiten onze comfortzone en vinden we altijd manieren om de juiste stimulans te vinden tussen “oldschool” en “newschool” (no nonsense) krachttraining.

Starten met CrossFit

Om te beginnen met CrossFit hoef je geen topsporter te zijn. CrossFit is namelijk voor iedereen toegankelijk, ongeacht niveau of leeftijd. Een workout wordt altijd individueel aangepast aan jouw niveau. Daarom laten we je graag kennismaken met CrossFit PBF in onze gym CrossFit PBF / PowerBase Fitness.

Een proefles is de beste optie om te kijken of CrossFit iets voor je is.

Pistol squats tijdens een workout of the day

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *