CrossFit PBF geeft ook CrossFit voor kids

CrossFit PBF in Best > Blog > Geen categorie > CrossFit PBF geeft ook CrossFit voor kids
20 aug

CrossFit PBF geeft ook CrossFit voor kids

Niels aug 20, 2019 1 2104

DE CROSSFIT KIDS & TEENS LESSEN BIJ CROSSFIT PBF BEST

CrossFit Kids & Teens zijn zeer uitgebreide en gevarieerde programma’s waar we kinderen op een leuke en speelse wijze de basisvaardigheden van de motoriek bijbrengen.
Denk hierbij aan optrekken, touwklimmen, opdrukken, handstanden, ringwerk, lichte gewichten tillen en verplaatsen, rennen, springen, gooien, trekken enz. enz. Al deze aspecten worden verwerkt in het samen werken en samen spelen.

WIJ BIEDEN CROSSFIT VOOR DE JEUGD AAN IN 2 VERSCHILLENDE LEEFTIJDSGROEPEN

CROSSFIT KIDS: VOOR KINDEREN VAN 5 T/M 12 JAAR

Het doel van het CrossFit Kids programma is om kinderen bekend te maken met sporten en hen dit te laten ervaren op een leuke en actieve manier. Een CrossFit Kids les duurt 45 minuten en draait voornamelijk om het ontwikkelen van een breed scala van algemene fysieke en motorische vaardigheden. Middels diverse activiteiten zoals parcoursen afleggen, team spelletjes en leuke workouts zijn de kinderen actief bezig en leren ze zo de voordelen van bewegen. Daarnaast werken ze aan het maken van sociale contacten, het verbeteren van hun zelfvertrouwen en andere belangrijke levensvaardigheden.

CROSSFIT TEENS: VOOR TIENERS VAN 12 T/M 17 JAAR

Vanaf een jaar of 12 zijn de meeste kinderen toe aan een meer uitdagend programma. In de tienerjaren ontwikkelt het menselijk lichaam zich in een razend tempo en kan het lichaam zelfs van week tot week veranderen. Het CrossFit Teens programma is zo ontwikkeld dat kinderen met deze veranderingen leren omgaan en zichzelf succesvol blijven ontwikkelen, zowel fysiek als mentaal. In het CrossFit Teens programma ligt de nadruk op het aanleren van technieken van de meer geavanceerde bewegingen en gaat het programma verder met het ontwikkelen van fysieke vaardigheden.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *