Beginner ”On Ramp” cursus CrossFit!

CrossFit PBF in Best > Blog > Geen categorie > Beginner ”On Ramp” cursus CrossFit!
27 aug

Beginner ”On Ramp” cursus CrossFit!

Niels aug 27, 2019 81 2526

Beginner ”On Ramp” cursus CrossFit!

Elke week stromen nieuwe Crossfitters in!

Elke week heb je de mogelijkheid in te stromen bij de On Ramp cursus. Je hoeft niet te wachten, je kan elk moment beginnen!

Onder professionele begeleiding van onze trainers zorgen wij ervoor dat je in deze cursus de basisbewegingen en de technieken van de negen fundamentele bewegingen leert. Dit doe je samen met andere cursisten, waarmee je een hoop plezier gaat maken en uiteindelijk de reguliere trainingen gaat draaien. Na de cursus is er altijd een gelegenheid om samen met onze trainers jouw doelen, wensen en verwachtingen te bespreken.

Tijdens deze cursus werken we intensief aan houding en techniek vanwege dat geen mens hetzelfde is. Daarom werken wij ook in kleine groepen van max. 5 personen om de kwaliteit te waarborgen.

Is deze cursus wel wat voor mij?

Ja zeker!!! Als je denkt dat je niet in vorm bent? Welkom bij de grote meerderheid van de bevolking. Dit is zelfs een goede uitgangspositie om te starten, want deze cursus is geschikt voor iedereen! Wat jouw doel ook is, betere gezondheid, strakker in je vel, meer spiermassa. We begeleiden iedereen naar hun doelen of je nu beginner of topatleet bent.

Praktische informatie:

Dagen en tijden:
Dinsdag 20:00 uur
Donderdag 18:00 uur

Duurtijd per les – 60 minuten
Maximaal aantal deelnemers – 5
Aantal lessen – 3 lessen
Kosten – GRATIS

Je kan je hier aanmelden voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Heb je vragen bel gerust even naar 0499-219161.

 

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *