Aanbod CrossFit lessen

CrossFit PBF in Best > Aanbod CrossFit lessen

Hoe ziet een training er bij ons uit?

  1. Gezellige ontvangst aan de bar met een gratis drankje en bespreken van de workout van vandaag
  2. Warming-up met eventueel lenigheid/mobiliteit afgestemd op de les
  3. Een workout waarin we je in de “flow” brengen met alle bijbehorende voordelen
  4. Een krachtonderdeel voor je core, benen, billen, rug, armen enz.
  5. Workout of the day (WOD); tussen de 10 en 20 min intensief knallen
  6. Cooling down waarna je heerlijk voldaan huiswaarts keert
Uitleg level 1 trainer Miranda

De lessen bij CrossFit PBF Best

Bij CrossFit PBF Best trainen we in kleine groepen van maximaal 10 personen. Regelmatig trainen we in tweetallen (buddy teams). Dat betekent dat er 5 personen tegelijk bewegen en de andere 5 zijn aan het coachen (corrigeren, motiveren en stimuleren). Op deze manier is persoonlijke aandacht gegarandeerd. We zorgen ervoor dat iedereen veilig traint en begeleiden jou naar een perfecte techniek. Hierdoor kan jij in optimale snelheid jouw persoonlijke doelen behalen.

Bij PowerBase kennen we iedereen bij naam, maar nog belangrijker, we weten per lid wat sterke punten, minder sterke punten en bijzonderheden zijn. We weten wat ze wel en beter (nog even) niet kunnen doen.

In elke les doet iedereen dezelfde workout, maar dat betekent niet dat iedereen hetzelfde doet. Een workout heeft altijd verschillende opties waarin je kan schalen. Zo wordt het voor iedereen mogelijk, met al onze verschillen in fysiek, doelen en flexibiliteit, om samen op een veilige manier de workout te doen. We motiveren elkaar, juichen elkaar toe en zullen soms de competitie met elkaar aangaan. Hoe dan ook, uiteindelijk is elke workout specifiek voor jou alleen.

Onze aanbod

Binnen de reguliere CrossFit lessen komen allerlei kracht, gymnastiek en atletiek bewegingen aan bod. Samen met gecertificeerde trainers helpen wij jou graag naar jouw doel en kan het volgen van ook een specialty training je wellicht nog beter op weg helpen. De reguliere lessen volgen echter altijd de basis van CrossFit. Naast CrossFit en de verschillende specialty trainingen bieden wij nog veel meer lessen aan zoals: Boksen, Bokszaktraining, Bootcamp etc. Ons hele aanbod aan groepslessen vind je op PowerBase Fitness.

CrossFit WOD

Wanneer je sporten als atletiek, gymnastiek, gewichtheffen, strongman en verschillende duursporten combineert krijg je CrossFit. De sport CrossFit valt als trainingsvorm onder fitness, maar gaat veel verder dan enkel vet verbranden of het opbouwen van spiermassa. We trainen op een functionele manier en gebruiken heel veel leuke variaties!

Lees verder…

CrossFit ruimte bij PowerBase Fitness

CrossFit Strength

(kracht) is binnen CrossFit het verbindende element. Onze CrossFit Strength les is een specialty training op het gebied van kracht! Er is een lesprogramma opgezet dat zich focust op de ontwikkeling van kracht, explosiviteit en mobiliteit om je prestatie tijdens CrossFit te verbeteren.

Lees verder…

Deadlift training CrossFit PBF

CrossFit Strongman

Tijdens CF Strongman werken we met echte Strongman oefeningen. Denk aan oefeningen zoals yokes, farmers, zandzakken en Stones met als doel het functioneel sterker worden. Net als de reguliere les eindigen we deze variant ook met een “workout of the day”.

Lees verder…

Cross Fit Strongman competitie atlas

Weightlifting (CrossFit Oly)

CrossFit Oly is een les waarin je getraind wordt door een Weightlifting trainer. Tijdens deze les leer je de technieken van het Olympisch Gewichtheffen beter onder de knie te krijgen.

Lees verder…

crossfit workout of the day

Calisthenics

Tijdens de Calisthenics lessen ontwikkel je skills zoals Pull Ups, Ring Dips, Handstand Walk, Pistols, Muscle Ups, etc sneller. Het is een training waarbij kracht, flexibiliteit, core stabiliteit en balans tegelijkertijd aan bod komen.

Lees verder…

Pistol squats tijdens een workout of the day

CrossFit Kids & Teens

In deze lessen laten we kinderen en tieners op een leuke manier CrossFit ervaren. We leren ze de basisvaardigheden van de motoriek. Denk hierbij aan touwklimmen, optrekken, opdrukken, handstand, rennen, springen etc.

Lees verder…

CrossFit-Kids-Teens

Personal Training

Nog wat meer begeleiding nodig? Bij CrossFit PBF ben je ook aan het juiste adres voor PT. Jouw trainer zet zijn kennis en ervaring in om een traject op te zetten dat ervoor zorgt dat jij je persoonlijke doelen zo snel mogelijk kunt bereiken. 100% gegarandeerd resultaat!

Lees verder…

Fitness begeleiding pt

Open gym

Onze gym is elke dag geopend en in tegenstelling tot veel andere CrossFit boxen heb je bij ons de mogelijkheid om naast de CrossFit lessen ook gedurende onze ruime openingstijden vrij te trainen. (open gym)

Lees verder…

Deadlift-CrossFit-proefweek