CrossFit PBF werkt samen met PowerBase Fitness

CrossFit PBF in Best > CrossFit PBF werkt samen met PowerBase Fitness

CrossFit PBF werkt samen met PowerBase Fitness

Een groot voordeel van CrossFit PBF is dat wij samenwerken en gevestigd zijn in de sportschool PowerBase Fitness.

De gym is elke dag geopend en in tegenstelling tot veel andere CrossFit boxen heb je bij ons de mogelijkheid om naast de 50+ groepslessen ook gedurende onze ruime openingstijden vrij te trainen. (open gym)

Vrij trainen doe je bij ons altijd met begeleiding, je krijgt namelijk een sportprogramma op maat zodat jij precies weet waar je aan kan werken om jouw doelstelling nog sneller te bereiken. Tevens erg praktisch, CSM Fysiotherapie heeft zijn praktijk bij ons in de gym.

Sportschool PowerBase Fitness

Onze locatie

Onze gym is gelegen op het bedrijventerrein het Zand in Best aan de rand van Eindhoven, aan de A2, nabij de A50 en de A58. Met 1600m2 vloeroppervlakte hebben we een mooie ruime locatie met voldoende en gratis parkeergelegenheid.

Onze huisregels

Laat je ego buiten de deur

Er is altijd iemand sneller, sterker of beter. Gebruik dit om jezelf te motiveren om zelf ook sneller, sterker en beter te worden. De WOD is pas afgelopen als iedereen klaar is, dus als jij klaar bent moedig dan een ander aan die nog bezig is.

Techniek en veiligheid gaan boven alles

Als de techniek goed is, komen de gewichten en de snelheid vanzelf. Luister naar de trainer, vraag om hulp als het niet helemaal duidelijk is.

Afmelden voor een les

Heb je je voor een training aangemeld en het blijkt dat je toch niet kunt, meld je dan uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de training af in het systeem, zodat een ander je plaats in kan nemen.

Houd de sportruimte netjes

Houd de sportruimtes netjes. Leg alle spullen terug op de plek waar je het gepakt hebt en veeg je zweet, drinken, magnesium, etc. van de vloer.

Blessures en pijntjes melden

Leden zijn verplicht blessures en/of beperkingen vooraf te melden. Overleg hoe je trainingen aan kunt passen, er is altijd een manier om een trainingsprikkel te krijgen.

Respect voor iedereen

Wees respectvol naar collega sporters en de trainers. Leer van de trainers en van anderen, adviezen en aanwijzingen worden gegeven om je beter te maken.

Iedereen is welkom

Stel je voor aan nieuwe mensen en help waar nodig. Het kan nogal spannend zijn voor nieuwe deelnemers, probeer er alles aan te doen om iedereen op hun gemak te stellen.

Je traint voor jezelf

Je traint voor jezelf en niet voor een ander. Wanneer je creatief telt of onvolledige bewegingen maakt, heb je daar alleen jezelf mee. Pas de WOD aan naar het juiste niveau en maak de volledige beweging. Je haalt veel meer resultaat uit je training als je de oefeningen op de juiste manier uitvoert.

Behandel alle apparatuur en materialen met respect

Leg gebruikte spullen rustig terug. Zorg ervoor dat je stangen, dumbells, kettlebells e.d. onder controle houdt. Ook wanneer je deze laat vallen.

Probeer regelmatig te trainen

Wanneer je een ritme hebt in je trainingen (en een gezond eetpatroon) dan creëer je een gezonde lifestyle die makkelijker is vol te houden, omdat je doel bereikbaar wordt.

Bekijk onze gym op Google Maps: